Općenito

  • ID nekretnine: 123
  • Tip nekretnine: Stanovi
  • Status: Novo
  • Lokacija: Zadar, Bili Brig
  • Površina: 1.00 m2
  • Cijena: 2,200 €

Detalji

  • Novogradnja: Da
  • Parking: Da
  • Terasa: Da
  • Klima uređaj: Da

Opis

NOVO U PONUDI:

PROJEKT BILI BRIG - STANOVI U NOVOGRADNJI S PANORAMSKIM POGLEDOM NA MORE I GRAD

Ponuda stanova:

Zgrada A:

Stan 1: TROSOBAN STAN U PRIZEMLJU S VRTOM- cijena: 206.800,00 EUR

Stan 2: DVOSOBAN STAN U PRIZEMLJU S VRTOM - cijena: 189.332,00 EUR

Stan 3: TROSOBAN STAN NA PRVOM KATU - PRODANO

Stan 4: DVOSOBAN STAN NA PRVOM KATU - PRODANO

Stan 5: TROSOBAN STAN NA DRUGOM KATU - PRODANO

Stan 6: DVOSOBAN STAN NA DRUGOM KATU - cijena: 194.184,00 EUR

Zgrada B:

Stan 1: TROSOBAN STAN U PRIZEMLJU S VRTOM - cijena: 193.930,00 EUR

Stan 2: DVOSOBAN STAN U PRIZEMLJU S VRTOM I DVORIŠTEM - cijena: 215.006,00 EUR

Stan 3: TROSOBAN STAN NA PRVOM KATU - PRODANO

Stan 4: DVBOSOBAN STAN NA PRVOM KATU - PRODANO

Stan 5: DVOSOBAN STAN NA DRUGOM KATU - PRODANO

Stan 6: DVOSOBAN STAN NA DRUGOM KATU - PRODANO

Opis zgrade i lokacije:

Zgrada će biti smještena na mirnoj lokaciji u predjelu Bili Brig u Zadru, 550m od osnovne škole Zadarski otoci (6 minuta hoda), 300 m od trgovina, 400 m od vrtića, 1,2 km od Športskog centra Višnjik ...). Zgrada će se nalaziti u mirnom području u okruženju obiteljskih kuća i manjih stambenih zgrada u mirnoj ulici.

Projekt Bili Brig obuhvaća dvije stambene zgrade (A i B) od kojih svaka sadrži 6 stambenih jedinica, dva stana po etaži. Stanovi u prizemlju sadrže vrt.

Zgrade su katnosti Po+Pr+2. Podrum svake zgrade se sastoji od šest spremišta. Svakom stanu pripadaju dva vanjska parkirna mjesta.

Konstrukcija:

Konstrukcija građevine je zidana, od blok opeke s vertikalnim i horizontalnim serklažima. Zidovi podruma su armiranobetonski. Temelji i nadtemeljni zidovi su od armiranog betona. Pregradni zidovi su od opeke ili gips kartonski, debljine 10cm. Međukatna stropna konstrukcija  je armiranobetonska ploča d= 18cm. Krov je izveden kao ravni neprohodni krov. Vertikalna komunikacija riješena je unutarnjim dvokrakim stubištem

Završna obrada:

Svi vanjski zidovi grijanih prostora bit će izvana toplinski izolirani „ETICS“ sustavom sa ekspandiranim polistirenom (8 cm), sa završnom obradom od dekorativne žbuke u svijetlim tonovima. Unutarnji zidovi grijanih prostora građevine će se ožbukati i obojati, gips kartonski zidovi će se gletati i bojati.  Sve završne plohe podova grijanih prostora  izvesti će se sa oblogom od keramičkih pločica ili parketom, ovisno o namjeni prostora. Na svim terasama i stubištu postaviti će se keramičke pločice. Zidovi sanitarnih čvorova obložiti će se keramičkim pločicama do pune visine, a u kuhinji pojas visine 160 cm. Svi podovi će biti izvedeni kao “plivajući pod” sa naglaskom na zvučnoj izolaciji prostora.

Vanjska i unutarnja stolarija:

U prostorijama će se ugraditi sobna vrata od drvene građe. Vanjska stolarija (vrata, prozori, klizne stijene) je predviđena od visokokvalitetnih PVC profila, postojanim na udare vjetra. Ostakljenje je IZO staklima, s jednim staklom niske emisije (Low-E obloge). Zaštita prozora i vrata od atmosferilija će biti roletama.

Instalacije:

U građevini će se izvesti instalacije vodovoda, odvodnje, telefonske, elektro i gromobranske. Grijanje i  hlađenje je predviđeno klimatizacijskim uređajem split-sistem s inverterom. Predmetna građevina će biti spojena na javnu vodovodnu mrežu. Sve sanitarne otpadne vode odvode se internom kanalizacijom do vlastitog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Oborinske vode svode se putem žljebova i oluka na teren oko zgrade.

Uređenje parcele:

Okoliš parcele će se oplemeniti sađenjem autohtonim mediteranskim. Međe parcele će se definirati manjim betonskim zidovima, odnosno prema potrebi. Na parceli će se organizirati parkiralište ukupno 12 parkirna mjesta, odnosno dva po stanu.

KONTAKT:

Za upite i rezervaciju stanova javite nam se:

info@artis-nekretnine.hr

+385 99 443 0450

+385 99 200 3665